De leukste nieuwsbrieven om je voor in te schrijven

 
De leukste nieuwsbrieven om je voor in te schrijven.png
 

Nieuwsbrieven hebben altijd een wat stoffig imago gehad, maar de laatste tijd zijn er steeds meer fijne en informatieve nieuwsbrieven te vinden! Ik heb mij voor onderstaande nieuwsbrieven ingeschreven en kan oprecht zeggen dat ik er nuttige informatie uit haal en dat ze stuk voor stuk leuk zijn om te lezen. Ik deel ze dus graag met jullie!

de leukste nieuwsbrieven

Thank God It Is Monday
Melle van Thank God It Is Monday, stuurt elke maandag (hoe kan het ook anders) een positieve mail jouw kant op! Voor #52blijemaandagen per jaar.

Streets Ahead
De fijnste productiviteitstips krijg je van Linda, van Streets Ahead. Elke week verstuurd ze een nieuwsbrief met haar tips om productief te blijven, vaak met een handige printable erbij!

The Social Good Girl
Hulp nodig bij het onderhouden van je Instagram account? Dan zal 'The Social Good Girl' Amber jou zeker verder helpen! Ze helpt je om jouw Instagram account goed in te zetten en deelt al haar waardevolle tips & tricks in haar nieuwsbrief.

BLOESEM Marketing
Ilona van BLOESEM marketing helpt ondernemers met het bouwen van een sterk merk en verstuurt dan ook regelmatig handige tips op dit gebied! Ik schreef me in om haar gratis SEO checklist te ontvangen, aanrader!

Elivado
Voor inspirerende tips over het gebruik van social media ben je bij de nieuwsbrief Elivado op het goede adres. Ook deelt Eline regelmatig fijne tips over het ondernemerschap. Ik lees haar nieuwsbrief en blog altijd erg graag en haal er hele nuttige tips uit!

Your Happy Brand
Lyanne van Your Happy Brand helpt je om jouw merkstrategie duidelijk te krijgen en brengt je regelmatig weer even bij de les door je vragen te stellen in haar nieuwsbrief. Fijn om even stil te staan en te bedenken waar je op dit moment mee bezig bent en of je nog op het juiste pad van jouw merkstrategie bent!
 

Schaamteloze zelfpromotie

Ik ben zelf ook begonnen met het versturen van een nieuwsbrief! Ik houdt je 1x in de twee weken op de hoogte van de nieuwe blogposts en deel handige freebies op het gebied van ondernemen en social media met je! Hieronder kan je je inschrijven voor mijn nieuwsbrief :)

Welke nieuwsbrieven vind jij fijn om te lezen?Misschien vind je dit ook leuk