Websites voor de startende ondernemer

 
 

Voordat ik me inschreef bij de Kamer van Koophandel heb ik veel onderzoek gedaan! Ik heb uren gespendeerd om zoveel mogelijk informatie te vinden over het ondernemen, en dan vooral over starten. Kennis is er om te delen, dus ik deel de drie fijnste websites waar ik, als startende ondernemer, echt wat aan heb gehad.

1. How 2 Spend It

Op How 2 Spend It staan heel veel artikelen voor (en door) ondernemers. Zo geven ze je tips om te sparen als ondernemer, interviewen ze andere inspirerende vrouwen met een eigen onderneming en delen ze bijvoorbeeld handige apps die elke ondernemer goed kan gebruiken. Spendeer een uurtje of twee op deze website, en je bent heel wat kennis rijker!

2. The Happy Financial

Hallo, favorietje! Belastingaangifte doen en verzekeringen vond ik allemaal veel te ingewikkeld, dus heb ik het zo lang mogelijk uitgesteld om hier wat mee te doen. En toen was daar 'The Happy Financial', die al mijn vragen rondom deze onderwerpen op een simpele en duidelijke manier beantwoordt. Grote kans dat je hier vind wat je zoekt, wat betreft financiële vragen als beginnend ondernemer.

3. The Confetti Collective

"The Confetti Collective is dé plek voor creatieve vrouwelijke ondernemers met ambities, dromen en onwijs veel enthousiasme. Een plek waar je je thuis voelt. Een plek voor vrouwen zoals jij. Een plek waar ondernemen genieten is."
- Confetti Collective

Ik word blij van deze positiviteit. Een heel fijn platform voor creatieve ondernemers, en waar ik al veel inspiratie heb opgedaan! Zo delen ze unieke manieren om inspiratie te vinden en helpen ze me herinneren dat ik me niet moet laten leiden door wat anderen van me vinden.

4. Digitale Dromers

Tarinda van Digitale Dromers (voorheen Diamonds For Breakfast) volg ik al een tijd. Volgens mij is ze pas sinds kort begonnen met het delen van haar tips voor (online) ondernemingen. Zo geeft ze tips over het vinden van klanten en hoe jij je zichtbaarheid kan vergroten. Hele fijne tips en goed geschreven artikelen!
 

Share! Aan welke websites heb jij wat gehad?


Misschien vind je dit ook leuk