Squarespace, Webdesign, Social Media, Branding
 

je wilt een website die uitstraalt waar jij en je bedrijf voor staan, maar weet niet goed waar je moet beginnen. tijd voor verandering!

Samen maken we een website die de juiste klanten aantrekt en jouw onderneming een professionele uitstraling geeft! Jij vertelt mij wat jouw business goals zijn, en ik vertaal deze naar een website waar jij trots op kunt zijn. Of dit veel tijd gaat kosten? Helemaal niet! Ik wil namelijk ook dat jij je volledig kunt focussen op je klanten. Binnen twee weken heb ik jouw website gemaakt en is hij klaar om live te gaan!

 
 

Week 1

// Nadat je contact met mij hebt opgenomen, stuur ik jou een online vragenlijst. Hierin stel ik je vragen over jouw onderneming en hoe jij de website voor je ziet.

// Je stuurt me alle teksten en afbeeldingen die jij op je website wilt hebben. Niemand is zo goed in vertellen waar jij en jouw bedrijf voor staan, als jij!

// Jouw werk is alweer gedaan en nu is het voor mij tijd om aan de slag te gaan. Ik maak alle pagina's, design jouw afbeeldingen en plaats de teksten op een overzichtelijke manier op de website.

Week 2

// Aan het begin van week twee staat de basis van jouw website er al! Je kan deze op je gemak doorkijken en dan vertel je mij welke aanpassingen ik nog voor je kan doen.

// Bovenstaand puntje gaat door tot jij 100% tevreden bent met jouw website! Ook werk ik achter de schermen aan wat technische dingen. Zo werk ik aan jouw vindbaarheid in Google (SEO), integreer ik Google Analytics en koppel ik jouw eigen domeinnaam aan Squarespace.

// De laatste dag van de tweede week (happy friday!) is het zover! Ik stuur je een bestand waarin ik je alles uitleg over hoe je jouw website zelf kunt onderhouden en daarna is je website klaar om live te gaan!

Home-Background-3.jpg
 

Beschikbaarheid

 
 • Geboekt           Week 41 & 42
 • Geboekt           Week 43 & 44
 • Beschikbaar     Week 45 & 46
 • Beschikbaar     Week 47 & 48
 • Beschikbaar     Week 49 & 50
 • Vakantie           Week 51 & 52
 

Staat de door jouw gewenste datum er niet bij? Neem contact met me op via het contactformulier.

 
Website-Beschikbaarheid.jpg

Een website in twee weken

€750,00

Exclusief BTW

Wat krijg je voor deze prijs?

 • 1 Jaar webhosting bij Squarespace
 • Jouw eigen .nl domeinnaam wordt gekoppeld
   
 • Een volledig responsive website
 • Een website die gemakkelijk zelf te onderhouden is
 • Een website met 10 pagina's (meer pagina's is mogelijk)
 • Een website die SEO-geoptimaliseerd is
 • Een moderne en overzichtelijke website
 • Twee weken de volle aandacht voor jou en jouw website!
 • Een guide hoe je jouw website zelf kunt bijwerken
 • Een geen gedoe, makkelijk zelf bij te houden website in twee weken
 
FAQ
 

Veelgestelde vragen

 

+ Is Squarespace geschikt voor mijn website?

In de meeste gevallen wel! Als je van simpele, minimalistische webdesigns houdt zit je bij Squarespace helemaal goed. Squarespace is ideaal voor fotografen, coaches, beautysalons, tekstschrijvers, virtual assistants, bloggers en andere creatieve ondernemers die hun website gemakkelijk zelf willen bijhouden.

+ Kan ik mijn eigen domeinnaam houden?

Zeker! Als je al een domeinnaam hebt kan ik die aan het einde van het 2-weken proces aan Squarespace koppelen, zodat je gewoon bereikbaar bent via je oude vertrouwde domeinnaam.

+ Wat gebeurt er nadat ik contact heb opgenomen?

Zodra je het formulier onderaan deze pagina hebt ingevuld, neem ik zo snel mogelijk contact met je op en plannen we een datum om jouw wensen door te spreken. Wanneer we beide tevreden zijn en graag willen samenwerken stuur ik je een mail met een welkomstpakket en een contract dat we beide online kunnen tekenen. Zodra het contract getekend is en de eerste betaling is voldaan, staat de datum vast waarin ik jouw website ga maken!

+ Hoe gaat het betaalproces?

Nadat het contract is getekend betaal je 50% van het totaalbedrag (€375,00 exc. BTW). Een dag voordat de website live gaat betaal je het resterende bedrag.

+ Hoeveel kost Squarespace?

Voor Squarespace betaal je alleen de kosten voor de webhosting. Het eerste jaar krijg je van mij! Daarna betaal je €11 per maand (bij jaarlijkse betaling) of €15 (bij maandelijkste betaling).

De kosten van jouw domeinnaam komen hier bovenop, deze kan tussen de €2,00 en €15,00 per jaar kosten.

+ Met welke klanten werk je?

Ik werk met creatieve, vrouwelijke ondernemers die, net als ik, van een minimalistisch en overzichtelijk design houden.

+ Hoeveel tijd ben ik kwijt aan dit proces?

Dat ligt aan hoeveel er al voorbereid is! De teksten en afbeeldingen die op jouw website komen, moet je zelf aanleveren. Als deze al op de huidige website staan, kan je ze makkelijk doorsturen. Moeten er nog teksten geschreven worden? Ga er dan een dag goed voor zitten. Mocht je hier hulp bij nodig hebben, dan ken ik goede copywriters die jou kunnen helpen.

+ Ik wil graag samenwerken! Wat moet ik doen?

Leuk! Onderaan deze pagina staat een formulier die je kan invullen. Check van tevoren even de data waarop ik beschikbaar ben om jouw website te maken. Komt geen van de data je uit? Laat dit veld in het formulier dan open, we kunnen samen een andere datum bespreken.

Is jouw vraag nog niet beantwoord? Neem contact met me op via het contactformulier en ik mail je zo snel mogelijk terug!

 
Home-Background-1.jpg

Let's work together!

Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in. Wanneer ik het formulier heb ontvangen neem ik zo snel mogelijk contact met je op om je wensen door te spreken en eventuele vragen te beantwoorden.


http://
Neem contact met mij op via